Birks Køkken tilbyder madoplevelser og inspiration med afsæt i udsøgte råvarer. Det sker i form af  madlavningskurser samt  teambuilding omkring madlavning. Vi tilbyder samtidig madoplevelser til både events og fester, hvor deltagerne bliver inddraget i madlavningen fordi det øger smagsoplevelsen.

Endelig tilbyder Birks Køkken også konsulent-assistancer, hvor vi udvikler og/eller opkvalificerer fødevarevirksomheders produkter, arbejdsprocesser og koncepter.


God mad skal røre ved følelserne

God mad er en oplagt mulighed for at give andre omsorg.

I Birks Køkken inspirerer vi deltagerne på vores kurser til bevidstheden om, at når de laver god mad til familie og venner, beriger de ikke bare deres nære med en madoplevelse - de viser samtidig varm omsorg for deres velvære. 

Jeg er vokset op med duften af kvalitetsmad i køkkenet og en mor, farmor og onkel, der alle lærte mig værdien af både passion for og viden om madlavning af gedigne råvarer. Vores fælles begejstring for veltilberedte madoplevelser skabte stærke, omsorgsfulde bånd imellem os, og derfor har omsorg lige siden været en bærende værdi for min madlavning – og den livskvalitet, jeg først og fremmest forbinder madlavning med. 

 For før den gode mad kommer på bordet, er der brugt energi på indkøb af udvalgte råvarer og god tid på omhyggelig tilberedning af dem - det er for mig værdifuld omsorg for andre.

Med viden og følelser

God mad skal røre ved følelserne. Min ambition er, at deltagerne på vores madlavningskurser bliver rørt af smukke smagsoplevelser. Som jeg selv dagligt bliver det i min omgang med alle de udvalgte råvarer, som vi forædler og smagsudvikler over lang tid.
Jeg er et følsomt menneske - ikke mindst når det gælder mad.  Den egenskab styrker min fornemmelse for, hvordan jeg skaber spændende madoplevelser, der berører og beriger andre mennesker. Jeg tror på, at magien opstår, når vi kombinerer viden om mad med følelser.


Vores tre kerneværdier

Tre kerneværdier udgør fundamentet for Birks Køkken:
Ærlighed, ansvarlighed og omsorg

Ærlighed

Vores kunder skal have fuld tillid til, at vi i Birks Køkken er ærlige og åbne om alt, der indgår i vores madlavning. Når vi siger, at vi kun bruger de bedste råvarer, forpligter det, og vores kunder skal have begrundet tiltro til, at vi lever op til det hver eneste dag.

Udsøgte råvarer er helt afgørende for mad af høj kvalitet, og Birks Køkken samarbejder derfor udelukkende med udvalgte, økologiske producenter, der matcher vores krav til passion og dedikation.


Ansvarlighed

Ansvarlighed for mig er ikke mindst at bidrage til at gøre verden til et lidt bedre sted med de kompetencer, man har. Jeg har indsigt i og fornemmelse for madlavning, og de færdigheder bruger jeg til at give mine kunder viden og madoplevelser, som jeg tror på kan berige deres liv. Det er også vigtigt for mig at understøtte andre, der tager ansvar for at sikre høj kvalitet - derfor samarbejder Birks Køkken kun med ambitiøse råvareproducenter, der prioriterer bæredygtighed.


Omsorg

Min drivkraft er glæden ved at give mine kunder omsorg med madoplevelser - og at åbne deres øjne for, at madlavning også er en oplagt mulighed, de selv har for at vise andre omsorg.

Derfor er det vigtigt for mig at styrke mine kunders forudsætninger for at give deres familie og venner omsorg via gode madoplevelser. Alle kan købe gode råvarer, men her lærer vi vores kunder at udfolde råvarernes fulde smagspotentiale.


Madlavning er fællesskab 

I Birks Køkken inspirerer vi vores kunder til at se værdien i at lave mad sammen med andre. Det skaber en unik følelse af fælleskab at skabe madoplevelser sammen. Madlavning er en rigtigt  meningsfuld og sanselig beskæftigelse for alle - og samtidig perfekte rammer for et både sjovt og gensidigt inspirerende samvær. Fællesskab om madlavning rummer både udveksling af omsorg og deling af de livgivende følelser, der udspringer af intense smagsoplevelser.


Vi glæder os til at se dig i Birks Køkken :)