/Teambuilding - Firmaarrangement

Tag nye og gamle kollegaer, kunder eller jeres bedre halvdele med i køkkenet sammen med os til en hyggelig aften med vores gastronomiske teambuilding koncept.

Vores populære firmaarrangement ''Hygge Med Sæsonens Råvarer''  i Århus midtby er et af vores mest populære kurser for firmaer der ønsker bedre sammenhold, en intens konkurrence  eller bare en hyggelig aften med kollegaerne.

Den 4 retters menu tager udgangspunkt i sæsonens bedste lokale råvarer og i vælger selv om I vil lave alt fra bunden eller om vi skal forberede noget på forhånd.

Til denne unikke personaleoplevelse serverer vi vin eller saft/most i køkkenet samt vinmenu til alle retterne samt kaffe fra Sigfreds Kafferisteri og økologisk te efter middagen.

Vi tager selvfølgelig hensyn til evt. allergier og specielle ønsker til menuen.

Kontakt os på birkskoekken@gmail.com eller ring på 31379878 for et tilbud fra os på jeres næste firmafest.
 

Eksempel på en aften i Birks Køkken

17.00  Velkomst med snacks og bobler ved vores kokke og underviser, lidt om stedet og aftenens forløb.

17.15 Vi går køkkenet, hvor i hold forbereder en 4 retters menu fra bunden årtidens bedste råvarer.
Vi går i dybden og arbejder med velsmag, tilsmagning og teknikker og da retterne vi arbejder med ikke kræver noget fancy maskineri kan alt bruges i hjemmet efterfølgende og give større kulinarisk glæde for familie og venner.

19.00  Vi tilsmager retterne og løfter måltidet med tips om anretning i bedste restaurantstil og første ret                         serveres,med tilhørende vinmenu. Herefter færdigtilberedes retterne en efter en og nyder i sammen et gourmetmåltid.
Kaffe og te efter maden.
           
21.30 Opsamling og eventuelle spørgsmål og tak for i aften

1.200 ex moms pr person

Alle opskrifter fra aftenen sendes efterfølgende så retterne kan prøves af på venner og familie
Læs mere om Teambuilding