Dessertkursus

Dessertkursus

949.00

På vores ‘‘Dessertkursus’’ får du nu muligheden for at lære dessertkøkkenets grundteknikker at kende. Konditor, Line Gorm, guider dig grundigt igennem det søde køkken og de mange muligheder der er. 

Efter at have boet i København i en rums tid, hvor hun har arbejdet på Kurhotel Skodsborg og Søllerød Kro, er hun flyttet hjem til Århus igen. Hun har desuden været en del af Det Danske Konditorlandshold og stået i spidsen ved deltagelsen af verdensmesterskabet Coupe du Monde de la Pâtisserie. 

I dessertkøkkenet er nøjagtighed, fingersilde og tålmodighed nøgleordene. Måske er du nybegynder eller øvet. Opskrifterne er simple, sådan alle kan være med.

Måske er du aldrig kommet i gang med at trylle med desserterne, da det ser så kompliceret ud. Men frygt ej - alle kan lære det.

 

Vi kommer vidt omkring i alle kroge og arbejder med bagte elementer, karamel, støbte cremer og is. Få tips og tricks, sådan du nemt kan imponere dine middagsgæster.

 

Vi laver en komplet desserttallerken sammen. Faktisk tre forskellige anretninger, da alle elementer kan genanvendes og samme opskrift kan bruges igen og igen, på mange forskellige måder. 

Vi laver:
- En tærte
- Panna cotta støbt i en skål
- Is, som både kan bruges som opfrisker imellem retterne, men som også kan bruges som tilbehør til desserterne.

Vi starter dagen med lidt morgenmad imens Line fortæller om dagens program. Der vil være kaffe, the og vand under hele kurset.

Vi slutter dagen med at anrette desserterne, smager på dem sammen og snakker om succeser og eventuelle udfordringer.

Dato:
Quantity:
Add To Cart