Det siger vores kunder om os


 

"Birks Køkken leverede en sublim madoplevelse til vores sommerfest i Forbrugerrådet Tænk. Med et stort overblik og expertise indenfor råvarer, mad og undervisning, guidede Benjamin gæsterne igennem hans sortiment af råvarer hentet fra diverse lokale forhandlere, hvortil han selv havde fået lavet pølser og fermenteret diverse råvarer, samt gennem diverse metodiske elementer. Alt sammen gav det hele oplevelsen en gennemført og velfunderet leverance, som jeg til hver en tid med stor glæde vil anbefale andre at gøre brug af"

-Forbrugerrådet TÆNK, Sommerfestudvalget,

 

''Vi benyttede Birks køkken i forbindelse med et netværksarrangement. Birks Køkken skabte de perfekte rammer for en sjov og lærerig dag, hvor alle deltagerne fik snakket og hygget imens der blev kokkereret. Afslutningsmiddagen var dagens højdepunkt, hvor vi fik mulighed for at smage på hinandens retter og evaluere på dagen over et glas vin.”

- Deloitte Århus

 

Stor tak for den fantastiske teambuildings aften, vi sætter stor pris på jeres professionalisme, udsøgt mad og god humor.

Hele holdet har hygget sig rigtig meget og jeg har kun modtaget rosende ord. Det er bestemt ikke sidste gang vi holder team building hos jer

- KMD
 

“Birk’s køkken’s tilbyder en ingeniørvenlig menu i   form af deres hotdog-kursus, hvorfor R&D’s aften hos Birk’s køkken var en stor succes.

- R&D


‘’Vi havde  inviteret vores afdeling ud, til Teambuilding event. Vi fik lov til at arbejde sammen og lave dejligt mad med friske varer og god vejledning - en sjov aften og lærte meget af hinanden.”

- R82


”Vi havde en sjov og lærerig dag med Birks Køkken. Alle medarbejdere hyggede sig med de fantastiske pizzaer.

- Clearhaus